Britanski pedofil osuđen na 22 doživotne kazne zatvora

Inspektori su u njegovom kompjuteru pronašli više od 20.000 fotografija i video snimaka njegovog zlostavljanja djece, koje je djelio sa drugim pedofilima iz čitavog svijeta preko skrivenog ilegalnog sajta
65 pregleda 8 komentar(a)
britanski pedofil, Foto: Twitter
britanski pedofil, Foto: Twitter
Ažurirano: 06.06.2016. 12:39h

Sud u Londonu osudio je danas britanskog pedofila Ričarda Hakla na doživotnu kaznu zatvora zbog seksualnog zlostavljanja bebe i djece u Maleziji u vremenskom periodu od gotovo deset godina, javili su danas britanski mediji.

Hakl (30) je priznao krivicu po 71 tački optužnice za seksualno zlostavljanje djece stare između šest mejseci i 11 godina, ali se procjenjuje da je zlostavljao čak 200 djece iz siromašnih naselja malezijske prestonice, preneo je BBC.

Sudija je Hakla osudio na 22 doživotne kazne zatvora, koje će služiti istovremeno, a moraće da odsluži najmanje 23 godine zatvora.

Taj britanski pedofil tokom izricanja presude držao ruke u položaju za molitvu, a dok su ga čuvari odvodili na izricanje kazne, jedna žena je sa galerije za publiku londonskog suda Old Bejli uzviknula "i hiljadu smrti je za tebe previše dobro".

Hakl se tokom godina kad je seksualno zlostavljao djecu u Maleziji, između 2006. i 2014, predstavljao kao aktivni hrišćanin.

On je prvi put posjetio Maleziju poslije srednje škole, a prije početka studiranja, kad je imao 18 ili 19 godina.

Inspektori su u njegovom kompjuteru pronašli više od 20.000 fotografija i video snimaka njegovog zlostavljanja djece, koje je djelio sa drugim pedofilima iz čitavog svijeta preko skrivenog ilegalnog sajta.

On je takođe pokušao da zaradi od zlostavljanja djece tako što je organizovao prikupljanje novca putem donacija preko interneta za objavljivanje snimaka zlostavljanja djece, a u trenutku kad je uhapšen je radio na "priručniku za pedofile".

Bonus video: