Pacijent na smrt izgrizao drugog pacijenta

Nakon što je počinio zločin Sulejman je počeo da viče, a medicinskoj sestri koja je došla u sobu priznao je ubistvo, a potom je gurnuo i pobjegao
0 komentar(a)
bolnica, Foto: Shutterstock
bolnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.11.2014. 10:35h

Pacijent na psihijatrijskom odjeljenju bolnice "Sveti Ivan Rilski" u Razgradu na smrt je izgrizao drugog pacijenta sa kojim je ležao u istoj sobi.

Turan Sulejman (45) napao je juče ujutro 58-godišnjaka koga je prvo usmrtio zubima, a potom počeo da jede lice, piše danas sofijski dnevnik "24 časa". Nakon što je počinio zločin Sulejman je počeo da viče, a medicinskoj sestri koja je došla u sobu priznao je ubistvo, a potom je gurnuo i pobjegao. On je ispred bolnice sjeo u taksi i otišao do kuće svoje majke, gdje ga je policija uhapsila. Direktor bolnice Gečo Žekov izjavio je da je Sulejman imao dijagnozu da boluje od šizofrenije i da je i ranije boravio na liječenju, ali da nikada nije pokazivao znake agresije. Policija je saopštila da je preuzela slučaj i da je do sada ispitala sedam svjedoka, uključujući i taksistu. Sulejman godinama nije u kontaktu sa porodicom.

Bonus video: