Britanac skočio sa Ajfelovog tornja

Ovaj tip samoubistva "događa se prilično često, ali je rijetko da se neko uspije popeti tako visoko", precizirao je izvor blizak istrazi
51 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2012. 13:41h

Jedan Britanac je u noći s nedjelje na ponedjeljak izvršio samoubistvo načinivši "anđelov skok" s Ajfelovog tornja na koji se popeo pješke, saopštili su pariška policija i vatrogasci.

Muškarca sa ruksakom na leđima snimile su kamere u trenutku kad se penjao na Ajfelov toranj visok 324 metra.

Čovjek je dugo razgovarao s vatrogasnim ljekarom dok je bio na 2. spratu, na 115 metara, i na 3. spratu, na 310 metara, rekli su u Vatrogasnoj.On je na kraju skočio "anđelovim skokom", precizirali su.Ovaj tip samoubistva "događa se prilično često, ali je rijetko da se neko uspije popeti tako visoko", precizirao je izvor blizak istrazi.

Ovaj tip samoubistva "događa se prilično često, ali je rijetko da se neko uspije popeti tako visoko"

"Uvijek je previše", saopštila je uprava, ne želeći da govore o sigurnosnim mehanizmima, kao što su kamere i ograde kojim se pokušavaju spriječiti samoubistva.U ponedjeljak ujutro, vatrogasci su ponovo intervenisali na Ajfelovom tornju zbog jednog pokušaja samoubistva. Uspjeli su da zaustave tridesetogodišnju ženu koja je pokušala da skoči nakon što se popela na toranj.

Bonus video: