dnevnik zločina

Rusija: Uhapšen ozloglašeni serijski ubica i kanibal

Za sada istraga pripisuje Bičkovu 6 ubistava, ali se sumnja da je spisak žrtava veći, jer je policija pronašla njegov dnevnik u kojem je detaljno opisao svoja nedjela
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.02.2019. 11:18h

Ruski istražni organi u Penzenskoj oblasti pokrenuli su postupak protiv uhapšenog Aleksandra Bičkova koji je priznao ubistvo devetoro ljudi.

Bičkov se sumnjiči za kanibalizam, a za ove zločine je ranije osuđen drugi čovjek koji leži u zatvoru.

Za sada istraga pripisuje Bičkovu (24) šest ubistava u mjestu Belinsko, ali se sumnja da je spisak njegovih žrtava veći, jer je policija pronašla njegov dnevnik u kojem je detaljno opisao nedjela za koja je osumnjičen, kao i imena 11 osoba od kojih je devet ubijeno.

Prema jednoj od verzija kojom raspolažu ruski mediji, policija je prikrivala detalje zločina koje je činio "kanibal Bičkov", od toga da je sjekao nožem unutrašnje organe svojih žrtava do toga da je jeo njihovu jetru, jer vlasti nisu željele da se širi panika među stanovništvom.

Bičkov je uhapšen slučajno, kada je pokušao da opljačka lokalnu prodavnicu kompjuterske opreme, a prošle godine je za serijska ubistva i kanibalizam osuđen drugi čovjek po imenu Aleksandar Župlov

Bičkov je uhapšen takoreći slučajno, kada je pokušao da opljačka lokalnu prodavnicu kompjuterske opreme, a prošle godine je za serijska ubistva i kanibalizam osuđen drugi čovjek po imenu Aleksandar Župlov.

Žrtve zločina su muškarci i kako mediji prenose svi oni su bili alkoholičari, a sam Bičkov je više puta privođen u policiju zbog nepriličnog ponašanja i pijanstva, ali nije osuđivan za krivična djela.

Policija je u kući u kojoj je živio osumnjičeni Bičkov pronašla nekoliko noževa, dok su nedaleko od kuće njegovih roditelja pronađeni zakopani leševi pet žrtava.

Stanovnici Belinskog navode da je Bičkov volio da igra kompjuterske igrice, a sam sebi je nadjenuo nadimak Rambo.

Istražitelji su najavili da će pokrenuti opsežnu istragu o ubistvima i nestanku još nekoliko osoba iz susjednih mjesta, kao i o svim navodima o kanibalizmu, ističući da ništa neće biti sakriveno od javnosti.

Galerija