Pronađeni tragovi krvi, povezuju ih sa nestankom blizankinja

Nađeni tragovi korak su više u istrazi o nestanku dvije djevojčice (6) za kojim policija tri države, Švajcarske, Francuske i Italije traga već dvije sedmice
0 komentar(a)
Blizankinje, Foto: Corriere.it
Blizankinje, Foto: Corriere.it
Ažurirano: 15.02.2011. 18:25h

Tokom istrage o nestanku blizankinja Alisije i Livije Šep na stijenama u Kap Korseu na Korzici nađeni tragove krvi. Uzorci su dati na analizu, kako bi se utvrdilo porijeklo, odnosno da li je u pitanju ljudska krv, pišu italijanski mediji.

Nađeni tragovi korak su više u istrazi o nestanku dvije šestogodišnje djevojčice za kojim policija tri države, Švajcarske, Francuske i Italije traga već dvije sedmice.

Istraga, prema navodima policije, napreduje sporo. Policija na Korzici ispituje svjedoke koji su tvrdili da su vidjeli Matijasa Šepa, oca blizankinja, u unutrašnjosti Korzike.

Alisiju i Liviju Šep njihov otac je uzeo od bivše žene, njihove majke Irine 1. februara, iz njihovog doma u Švajcarskoj. Šep je nađen mrtav u blizini Barija. Nakon toga, njegova bivša žena Irina dobila je pismo u kojem je Matijas naveo kako djevojčice nisu patile, te da počivaju u miru, što navodi da je u pitanju ubistvo.

I prije nego je majka nesretnih djevojčica dobila pismo, nagađalo se da je Matijas možda djevojčice bacio sa trajekta koji saobraća na relaciji Marsej – Korzika, gdje su otac i blizankinje viđeni posljednji put.

Bonus video: