Još jedna otmica u Švajcarskoj? Nestao otac sa dva sina

U policiji kažu da se Erik i njegova žena te večeri nisu svađali, i navode kako ne znaju da li su imali problema u braku
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2011. 11:59h

Nakon nestanka švajcarskih blizankinja, u toj zemlji je zabilježen još jedan nestanak: policija traži Erika Cimermana i njegova dva sina, Lorina (7) i Tima (10).

Erik je, piše švajcarski Blik, u utorak predveče sa sinovima izašao iz kuće u Nojhajmu.

Prema nekim navodima, pošli su u trgovački centar, ali ih od tada niko nije vidio.

U policiji kažu da se Erik i njegova žena te večeri nisu svađali, i navode kako ne znaju da li su imali problema u braku.

Erik je prilično zaposlen, i često je angažovan u zajednici, pa pretpostavljaju da nije planirao samoubistvo, ili da naudi djeci.

Blizankinje viđene na trajektu

Blizankinje Alisiju i Liviju (6) je oteo njihov otac Matijas Šep (44), koji se u petak bacio pod voz, uItaliji. Još se ne zna da li su djevojčice žive. U medijima je objavljeno i kako ih je otac možda bacio sa trajekta za Korziku.

Prema navodima tri svjedoka, piše Blik, šestogodišnje blizankinje su viđene su na trajektu u Korzici, javlja AFP. Svjedoci su kazali kako su na brodu, u večernjim satima čuli plač iz kabine.

"Nedugo zatim, viđene su dvije djevojčice sa starijim muškarcem", navode jedna žena, koja potvrđuje i kako je vidjela sestre da se igraju na palubi broda.

Jedan svjedok je kazao kako je vidio čovjeka da silazi sa dvoje djece sa trajekta u Korziki. No, kako je svjedok bio prilično udaljen od mjesta događaja, nije mogao da potvrdi da je riječ o Matijacu Šepu i njegovim kćerkama Alisiji i Liviji.

Policija tri zemlje i dalje traga za djevojčicama.

Galerija

Bonus video: