Strahuje se da je otac nestale blizankinje (6) bacio u more

Matijas je sa kćerkama posljednji put viđen u turističkoj agenciji u Marseju, gdje je kupio tri karte za trajekt, za Korziku
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2011. 14:10h

Vlasti u Švajcarskoj, Francuskoj i Italiji još tragaju za šestogodišnjim blizankinjama, nakon što je njihov otac izvršio samoubistvo, u blizini Barija, piše Daily Mail.

Matijas Šep je pronađen je mrtav, u blizini Barija, u Italiji. On je navodno oteo svoje kćerke, Alisiju i Liviju, iz majčine kuće u Švajcarskoj, 30. januara.

Potrazi se priključio i Interpol.

Iz policije je u nedjelju saopšteno da je otac djevojčice najvjerovatnije odveo na Korziku. Matijas je sa kćerkama posljednji put viđen u turističkoj agenciji u Marseju, gdje je kupio tri karte za trajekt, za Korziku. Strahuje se da ih je bacio u more.

Švajcarska policija je saopštila da je muškarac u Italiji sa bankomata podigao oko 7.000 eura.

Šep (40) i njegova supruga Irina su, prije nemilih događaja, prolazili kroz razvod. Djevojčice su od avgusta kod majke, u blizini Luizijane, gdje ih je prošlog vikenda posjetio otac. On je trebalo da ih odvede u školu u ponedjeljak, no to se nije desilo.

Policija je pronašla i Matijasovo oproštajno pismo, u kojem navodi da sve ostavlja prvoj kojom sve ostavlja prvoj supruzi i djevojčicama.

“U velikoj smo boli, nemam pojma gdje su djevojčice”, kazala je njihova baka po majci.

Bonus video: