Afera Ibica rasturila vladu Austrije

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

RokerSMoracu

20-05-2019 18:19h
Ipak bi novinari trebali da pripaze malo vise na recniku, jedna crtica bi mozda bila dovoljna. Kurc-a? Nego kod nas se ne zna nako po Vuku pa imamo i ovo i Bič volejebol turnir.

odoka20cm

21-05-2019 08:25h
A imamo i tebe.Kolokvijalno-MADERFAKERA.A đe si @roker-nebilo te???

princ_velji

20-05-2019 18:54h
Kurcu nije pošteno sa tvoje strane sto trazis vanredne izbore.Ko d nas ispliva snimak i afera koverta a ti Kurcu dade dulu podršku. Zašto Kurcu nisi tražio od dula da raspiše vanredne izbore u Crnoj Gori!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: