Moskva: Više dojava o postavljenim bombama

Agencija "Rusija sevodnja" potvrdila je danas da je dobila lažnu dojavu da je u njenoj centrali u centru Moskve postavljena bomba
877 pregleda 1 komentar(a)
Moskva (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Moskva (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Policija u Moskvi ispituje anonimne dojave o prijetnji bombama za više objekata u gradu, izjavio je izvor u službama bezbjednosti TAS S-u, prenosi Tanjug.

"Postoji oko deset adresa u centralnom, administrativnom dijelu grada koje provjeravamo, sva mjesta se pretražuju, a zgrade su evakuisane“, potvrdio je agenciji neimenovani izvor.

Mejl koji sadrži prijetnje primilo je osoblje Državne Dume, donjeg doma ruskog parlamenta, a policija ispituje informacije u vezi s prijetnjama koje se odnose na TV toranj "Ostankino", državnu novinsku agenciju "Rusija sevodnja", moskovsku policijsku stanicu u centru u Petrovskoj ulici, kao i na kancelarije Liberalno demokratske partije Vladimira Žirinovskog i Komunističke partije u pješačkoj zoni grada.

Agencija "Rusija sevodnja" potvrdila je danas da je dobila lažnu dojavu da je u njenoj centrali u centru Moskve postavljena bomba.

Pripadnici Ruske garde i službe bezbjednosti novinske agencije nisu otkrili nikakav sumnjiv predmet tokom provjere zgrade na Zubovskom bulevaru.

Očekuje se dolazak specijalnih policijskih snaga sa službenim psima radi detaljnije provjere, navodi se u saopštenju agencije, prenosi Sputnjik.

Bonus video: