Apelom iz budućnosti Italijani žele na oprez pozvati druge nacije

Američki 'The Atlantic' zamolio je Italijane da snime poruke 'iz budućnosti' koje bi uputili sebi samima 10 dana ranije, kada korona virus u Italiji nije u tolikoj mjeri raširio i uzeo toliko života
6145 pregleda 0 komentar(a)

Video Italijana koji šalju poruke i upozorenja sebi samima postao je hit na društvenim mrežama. Riječ je o apelu iz budućnosti kojim Talijani žele pozvati na oprez i ostale nacije u nadi da ne učine istu grešku kao i oni, piše portal 24hr.

Snimljen je kako bi se Amerikanci, Englezi, Britanci i ostali pogođeni korona virusom, upozorili i dodatno osvijestili za dobrobit sebe, ali i ostalih u njihovoj blizini.

Američki 'The Atlantic' zamolio je Italijane da snime poruke 'iz budućnosti' koje bi uputili sebi samima 10 dana ranije, kada korona virus u Italiji nije u tolikoj mjeri raširio i uzeo toliko života.

Poruke poput, 'probudi se', 'ne podcjenjuj situaciju koja se dešava', 'poštuj pravila', 'ne ismijavaj ljude koji nose zaštitnu masku, vidjećeš da ćeš je nositi i ti', samo su neke od upozorenja koji su Ialijani govorili kako bi dodatno osvijestili ostatak nacije, ali i ostale nacije, poput Amerike koja još uvijek ne poduzima dodatne sigurnosne mjere u sprječavanju širenja korona virusa.

Bonus video: