Tramp: Amerika će tražiti partnerstvo, a ne konflikt

"Garantujem svako američkom građaninu da ću biti predsjednik svih Amerikanaca. Mi nismo imali pravu kampanju, imali smo iza sebe pokret od više miliona vrijednih i radnih ljudi"
59 pregleda 45 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2016. 08:24h

"Amerika će tražiti zajedničku osnovu, a ne neprijateljsku, tražićemo partnerstvo, a ne konflikt", kazao je novi, 45. predsjednik SAD-a, Donald Tramp.

"Upravo sam se čuo sa Hilari Klinton, koja mi je čestitala pobjedu. Treba joj odati priznanje na sve što je učinila za nas. Sada je vrijeme da krenemo zajedno, ujedninjeno kao jedan narod", obratio se novi predsjednik SAD-a Donald Tramp.

"Garantujem svako američkom građaninu da ću biti predsjednik svih Amerikanaca. Mi nismo imali pravu kampanju, imali smo iza sebe pokret od više miliona vrijednih i radnih ljudi. okret Amerikanaca, svih rasa, vjera. Svaki Amerikanac će imati mogućnost da ostvari svoj pun potencijal", dodao je Tramp u svom govoru.

"Kampanja je gotova, sad počinje pravi rad, obećavam da vas neću iznevjeriti.", dodao je Tramp.

Republikanski kandidat je obećao i da će se konačno riješiti pitanje vojnih veterana.

"Imamo sjajan ekonomski plan, dupliraćemo naše bogatstvo i postaćemo najveća svjetska ekonomija", kazao je Tramp.

"Ovo je istorijska noć, američki narod je progovorio i američki narod je izabrao svog novog predsjednika", obratio se novi potpredsjednik SAD-a, Majk Pens.

"Trampovo liderstvo će napraviti Ameriku ponovo velikom", kazao je Pens.

Galerija

Bonus video: