Izraelac pokušao da proda kćerku kako bi izmirio kockarske dugove

Njegova 27-godišnja supruga, čiji je identitet takođe nepoznat, nalazi se u kućnom pritvoru i još nije jasno kakva je njena uloga u ovom slučaju
0 komentar(a)
beba, bebe, Foto: Shutterstock
beba, bebe, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.12.2015. 17:00h

Jedan Izraelac uhapšen je danas zbog pokušaja da proda svoju tromjesečnu ćerku za 18.000 funti kako bi isplatio kockarske dugove, prenosi britanski list Independent.

Muškarac u ranim tridesetim godinama, čiji identitet nije objavljen, izjavio je na saslušanju u policiji da nikada nije imao namjeru da izvrši prodaju bebe do kraja, već da je ponuda bila varka za podizanje gotovine.

Njegova 27-godišnja supruga, čiji je identitet takođe nepoznat, nalazi se u kućnom pritvoru i još nije jasno kakva je njena uloga u ovom slučaju.

Policijski zvaničnici iz Jerusalima uhapsili su osumnjičenog nakon što se policijski agent u civilu predstavio kao potencijalni kupac djeteta i nekoliko puta sastao sa nesavjesnim ocem.

Čovjek je uhapšen nakon što je predao djevojčicu u ruke prerušenog policijskog agenta koji je kasnije potvrdio da ga je nesavjesni otac ohrabrivao na kupovinu navodeći da je još jedna porodica zainteresovana da kupi tromjesečnu bebu.

Bonus video: