Tramp: Ako me smijenite, svi ćete biti siromašni

Tvrdi da posao obavlja dobro, iako ga mediji kritikuju zbog niza kontroverzi
9 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.08.2018. 14:05h

Donald Tramp je "zaprijetio" da američku privredu očekuje veliki slom ako se desi da bude smijenjen sa mjesta predsjednika SAD.

"Ne znam kako možete smijeniti nekoga ko radi sjajan posao. Čak i kad bih bio smijenjen, tržišta bi zadesio slom, mislim da bi svi bili izuzetno siromašni", rekao je predsjednik SAD u intervjuu za Foks.

Tvrdi da posao obavlja dobro, iako ga mediji kritikuju zbog niza kontroverzi.

Tramp smatra da bi američka privreda doživjela krah da on nije izabran za predsjednika.

"Otarasio sam se niza regulacija, poreska reforma je bila odlična stvar. Ali i prije poreskih olakšica, već prvog dana ja sam se otarasio regulacija. Odobrio sam izgradnju gasovoda, otvorio 48.000 radnih mjesta. Učinio sam mnogo toga", rekao je on.

Rekao je da je saznao da je njegov bivši advokat Majkl Koen dao novac porno glumici Stormi Danijels i "Plejbojevoj" manekenki Karen Mekdugal kako bi ih "ućutkao" - tek nakon što se to desilo.

Koen je priznao da je objema dao novac da bi ćutale o navodnim aferama sa Trampom, kako ne bi naškodile kampanji za predsjedničke izbore 2016. godine.

Tramp optužuje Koena da ga je umiješao u taj slučaj kako bi dobio manju kaznu od tužilaca.

Međutim, Tramp je juče rekao da taj novac nije bio uzet od predsjedničke kampanje već da je u pitanju njegov novac.

Nekoliko kongresmena iz Demokratske partije pozvalo je na proces impičmenta, jer smatraju da je Tramp umiješan u krivično djelo.

Bonus video: