Gdje je nestala supruga Kim Džong una?

Ri Sol-ju je posljednji put viđena prije dva mjeseca o čemu već nedjeljama pišu mediji u Južnoj Koreji
35 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2013. 09:20h

Nakon što je sjevernokorejski vođa Kim Džong-un naredio egzekuciju svoja dva ujaka i bivše ljubavnice, mnogi s pravom postavljaju pitanje gdje je njegova žena Ri Sol-ju.

Kim Džong-un se sa bivšom pjevačicom Ri Sol-ju vjenčao 2009. godine. Sada kada je Kim Džong-un pokazao da čak ni članovi njegove porodice nisu sigurni, počela su nagađanja o tome što se moglo desiti sa njegovom suprugom, sa kojom se stalno pojavljuje u javnosti, a koja je, kako nedjeljama pišu mediji u Južnoj Koreji, posljednji put viđena prije dva mjeseca.

Spekulacije da sudbinom Ri Sol -ju , sitnoga bivšoj pjevačici s kojom se vjenčao 2009 , raste u nakon iznenadne smrti Kim Jang Sung strica , Taek , čija je izvedba za izdaju je najavio Pyongyangu prošlog četvrtka .
Ubojstvo čovjeka do sada slovi kao režima jak je pokazalo da čak i članovi obitelji nisu sigurni - i zatraži tjeskobno nagađanja o sudbini gospođe Ri , koji se redovito pojavljuje strane muževljeve strane , ali nije viđen u javnosti od listopada .

U utorak je državna televizija objavila video snimak sa komemoracije povodom dvogodišnjice smrti oca Kim Džong-una na kojoj se Kim Džong-un vidi sa svojom suprugom, ali brojni stručnjaci primjećuju da je na televiziji puten snimak sa komemoracije koja je održana prošle godine. To je još više pokrenulo glasine da se nešto dogodilo Kimovoj supruzi.

Bonus video: