SAD: Djevojka stradala tokom ljubavnog sastanka

Ona je zajedno s partnerom Stivenom Klousom (35) izašla na balkon oko 12.50 sati da bi popušila cigaretu kada se polomila ograda
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2013. 07:10h

Dženifer Rozof (35) tragično je okončala svoj život tako što je pala sa 17. sprata zgrade u Njujorku.

Nesrećan događaj se, kako piše CNN, dogodio tokom ljubavnog sastanka.

Ona je zajedno s partnerom Stivenom Klousom (35) izašla na balkon oko 12.50 sati da bi popušila cigaretu kada se polomila ograda. Mlada žena je pala na metalnu konstrukciju na drugom spratu i na licu mjesta joj je konstatovana smrt.

Ona i Klous su te večeri bili na prvom ljubavnom sastanku, kada ga je ona pozvala da dođe u njen stan. Ona je podigla nogu na rub terase da bi se protegla, uvjeravajući Klousa da je to potpuno bezbjedno. Na njegov užas, terasa se polomila i ona je pala u ambis.

Svjedoci su čuli Klousa kako zapomaže: "Moja prijateljica je pala! Pala je sa zgrade!".

Kompanija “Tripl lift”, poslodavac Dženifer Rozof, objavila je saopštenje u kome izražava tugu zbog vesti o njenoj smrti.

“Duboko smo ožalošćeni zbog iznenadnog i tragičnog gubitka naše drage prijateljice i koleginice”, navodi se u saopštenju. “Njena nevjerovatna energija i duhovitost unosili su veliku radost u naš radni prostor.”

Ričard Dansro, direktor kompanije “Stounhendž menadžment LLC”, u čijoj se nadležnosti nalazi objekat, takođe je izdao saopštenje:

“Ovo je tragedija i izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima gospođice Rozov”, rekao je on. “U potpunosti sarađujemo sa istražiteljima u utvrđivanju uzroka ove užasne nesreće.”

U saopštenju koje je CNN-u dostavilo njujorško Odjeljenje za zgrade navodi se da agencija ispituje slučaj i da je iz predostrožnosti naredila da se isprazne sve terase na zgradi.

Galerija

Bonus video: