SAD: Četiri pitbula napala i ubila ženu

Žena je napadnuta dok je trčala u okrugu Litlrok, ali i pored toga što je Hitna pomoć brzo došla na lice mjesta, ona je umrla na putu za bolnicu
4 komentar(a)
Pitbul, Foto: Salon.com
Pitbul, Foto: Salon.com
Ažurirano: 10.05.2013. 07:18h

Jedna šezdesettrogodišnja žena iz ruralnog predgrađa Los Anđelesa preminula je, nakon što su je dok je džogirala, napala četiri psa pitbula.

Kako je javila televizija Foks Njuz, žena je napadnuta dok je trčala u okrugu Litlrok, ali i pored toga što je Hitna pomoć brzo došla na lice mjesta, ona je umrla na putu za bolnicu.

Prema riječima šerifa Džona Korine, druga žena koja je vozila u blizini gdje se napad dogodio, vidjela je pse kako nasrću na žrtvu. Ona je pokušala da ih odvrati tako što je trubila, međutim psi su i dalje besomučno grizli ženu koja se nalazila na zemlji.

Ona je tada pozvala policiju, čiji je patrolni auto ubrzo pristigao i tada je zamjenik šerifa koji se u njemu nalazio ispalio cio šaržer u pravcu pasa koji su se razbježali.

Policija je nakon toga helikopterima pretražila mjesto gde su psi viđeni, ali bez uspjeha. Takođe su pregledane i okolne kuće, međutim ni to nije dalo rezultate.

Portparol susjedne opštine Palmdejl Džon Mlinar kaže da u ta mjesta ljudi često dovode kućne ljubimce koje više ne žele da imaju i ostavljaju ih u ruralnim djelovima gradića.

Bonus video: