Njujork: Policajac i njegov saučesnik htjeli da siluju i jedu žene

Policajac Gilberto Vale (28), koji je uskoro trebalo da bude unaprijeđen, planirao je otmice više žena, kako bi ih, u svojoj kući "ispekao i pojeo"
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.01.2013. 12:22h

Njujorška policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je učestvovao u planovima jednog njujorškog policajca da kidnapuje određene žene i pojede ih.

Majkl Venhajs (23) uhapšen je u svojoj kući u Nju Džersiju i izveden pred federalnog sudiju na Menhetnu, gdje će odgovarati za optužbe za planiranje otmice, saopštili su zvaničnici.

Prema optužnici, Venhajs se u februaru 2012. složio, putem elektronske pošte, da plati 5.000 dolara policajcu da otme i dovede mu ženu, koju bi silovao.

Venhajs je još nekim osobama mejlom poslao fotografije mlade žene, svoje poznanice, i napisao da bi želio da je kidnapuje.

Majkl Venhajs

Policajac Gilberto Vale (28) navodno je pristao da učestvuje u otmici i napisao da će žena biti omamljena, "spakovana u prtljag" i prenijeta u njegov kombi.

Vale, koji je uskoro trebalo da bude unaprijeđen, takođe je planirao otmice više žena, kako bi ih, u svojoj kući "ispekao i pojeo".

Galerija

Bonus video: