SAD: Profesorica učenici kupovala skupe stvari i - seksi igračke

Brembl je majka dvoje djece, i jedna je od posljednih među profesorima koji su u Americi uhapšeni zbog neprimjerenog odnosa sa učenicima
91 pregleda 0 komentar(a)
Čeri Brembl, Foto: Dailymail.co.uk
Čeri Brembl, Foto: Dailymail.co.uk
Ažurirano: 13.06.2011. 18:03h

Čeri Brembl (40), defektolog, uhapšena je nakon što je jednoj od svojih učenica dala seks igračku i ohrabrila je da je koristi. Osim toga, poslala joj je i niz eksplicitnih tekstualnih poruka, u kojima joj je govorila da je "žestoka".

U jednoj od poruka u kojoj je govorila o seksi igrački, Brembl je navela "I nikad ne reci neću je probati, jer ćeš doživjeti nešto nevjerovatno..."

U drugoj poruci ona je navela "Jesi li probala moj poklon?"

40-godišnja raspuštenica je, piše Daily Mail, navodno ispričala djevojci, čije godine nisu otkrivene, pojedinosti iz njenog ljubavnog života.

Brembl je majka dvoje djece, i jedna je od posljednih među profesorima koji su u Americi uhapšeni zbog neprimjerenog odnosa sa učenicima. U posljednjih mjesec dana uhapšeno je više njih, od čega troje u Teksasu, koji su uhapšeni zbog seksualnih odnosa sa učenicima.

Žrtva Bremblove kaže da je razvila "posebnu vezu" sa profesoricom, koja je odvela na putovanje i kupovala joj skupu odjeću.

Ipak, tužioci u Montgomeri Kauntiju, u Pensilvaniji, ne misle tako, već navode da je taj odnos bio seksualan.

Tužioci navode da je Brembl djevojci kupila seks igračku i ograbrila je da je koristi. Djevojka je priznala da je primala od profesorice poruke, čiji sadržaj je trebalo da je podstakne da koristi igračku. Djevojka je kazala da su ona i profesorica o seksu razgovarale i lice u lice.

Njihov odnos je otkriven krajem maja, kada je djevojka u suzama ocu ispričala da joj profesorica šalje seksualne poruke, govori joj da je biseksualka i da je "žestoka".

Brembl se tereti za seksualno uznemiravanje učenice.

Bonus video: