Novi šou Trampa: K***** sin pospanih očiju, Pokahontas i Opra Vinfri

Pred brojnom publikom na skupu, Tramp se, djeluje, nije baš držao scenarija. Od čitavog govora je svega pet minuta djelovalo kao pripremljen govor
87 pregleda 7 komentar(a)
donald tramp republikanski miting, Foto: Reuters
donald tramp republikanski miting, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.03.2018. 08:14h

Par sati prije šoua "Satrdej najt lajv" (Saturday Night Live) Donald Tramp je imao svoj komičan nastup, na republikanskom mitingu podrške kongresmenu Riku Sakoneu u Pensilvaniji.

Tramp je dao još jedan primjer kako je svoj, i potencijalno svoje partije, najveći neprijatelj, prenosi CNN.

Pred brojnom publikom na skupu, Tramp se djeluje, nije baš držao scenarija. Od čitavog govora je svega pet minuta djelovalo kao pripremljen govor.

Ostatak je, kako piše CNN, bio čisti, nefiltrirani Tramp.

Ključni trenuci skupa, malo su imali veze sa Sakoneom koga je Tramp došao da podrži, pa je američki predsjednik vrijeme iskoristio da uputi novi napad na medije i pri tome je Čak Toda sa NBC-a nazvao "k******m sinom, pospanih očiju".

Tramp se osvrnuo i na predsjedničku trku 2020. godine poručivši publici da se nada da će kandidat Demokratske stranke biti Opra Vinfri.

"Voljeli bi smo da to bude Opra zar ne? Ja bih to volio."

Nakon toga je na red došla njegova "omiljena žrtva", senatorka Elizabet Voren za koju je, kako tvrde američki mediji, upotrijebio rasistički izraz "Pokahontas".

Maksin Voters, demokratsku predstavnicu iz Kalifornije je okarakterisao kao osobu "jako niskog koeficijenta inteligencije".

Na kraju se uporedio i sa oponentom Rika Sakonea, Konorm Lambom za koga je kazao da izgleda dobro.

"Ipak, mislim da ja izgledam bolje od njega", kazao je američki predsjednik koji je "ukrao šou" na republikanskom mitingu.

Bonus video: