UZNEMIRUJUĆE Policajac tuče djevojčicu jer je uzela previše mlijeka

Načelnik policijske uprave Fermington Stiven Hebe rekao je da ponašanje policajca nije u skladu sa standardima odeljenja i naglasio da "nema izgovora za ovakvo ponašanje"
7498 pregleda 2 komentar(a)
Policajac tuče djevojčicu, Foto: Screenshot/Youtube
Policajac tuče djevojčicu, Foto: Screenshot/Youtube

Policajac u amerčkoj državi Novi Meksiko dao je otkaz pošto je objavljen snimak na kojem se vidi kako koristi prekomjernu silu prema 11-godišnjoj djevojčici, koja je navodno u školskoj kantini uzela više mlijeka nego što joj sljeduje, prenosi Tanjug.

Iz policijske stanice Fermington saopštili su u nedjelju da je policajac Zakari Kristensen povukao sa dužnosti poslije pokretanja interne istrage o prekomernoj upotrebi sile tokom incidenta koji se dogodio 27. avgusta u školi Mesa Vju.

Na snimku kamere koja je dio standardne opreme policijskih službenika, vidi se kako policajac nakon verbalnog sukoba između djevojčice i direktora škole na silu uzima njen ranac i uskoro je baca na pod kako bi joj stavio lisice, piše "Dejli mejl", prenosi Index.

Načelnik policijske uprave Fermington Stiven Hebe rekao je da ponašanje policajca nije u skladu sa standardima odeljenja i naglasio da "nema izgovora za ovakvo ponašanje".

Bonus video: