"NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO"

Pjongjang: Spremni smo da odgovorimo na bilo koju mjeru Vašingtona

Ambasadorka SAD pri UN Keli Kraft rekla je nakon sjednice da su SAD spremne da budu fleksibilne u pregovorima čiji je cilj da se Sjeverna Koreja privoli da se odrekne nuklearnog i raketnog programa, kao i da SB UN mora da bude spreman da odgovori na bilo kakve provokacije te zemlje
784 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Sjevernokorejsko Ministarstvo spoljnih poslova kritikovalo SAD zbog sazivanja sjednice Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija.

Zvanični Pjongjang je upozorio Vašington da je spreman da odgovori na bilo koju mjeru na koju se odluči Amerika, prenjeli su sjevernokorejski mediji.

"SAD su govorile o odgovarajućim mjerama na sjednici, a mi kažemo da nemamo šta da izgubimo i da smo spremni da odgovorimo da bilo koju mjeru SAD", citirala je sjevernokorejska KCNA portparola Ministarstva spoljnih poslova, prenosi Rojters.

Ambasadorka SAD pri UN Keli Kraft rekla je nakon sjednice da su SAD spremne da budu fleksibilne u pregovorima čiji je cilj da se Sjeverna Koreja privoli da se odrekne nuklearnog i raketnog programa, kao i da SB UN mora da bude spreman da odgovori na bilo kakve provokacije te zemlje.

Preporučujemo za Vas