"Bijelac u šortsu" ubio jednu, ranio sedam osoba: U jednoj ruci držao pištolj, u drugoj pivo

Četiri Afroamerikanke, dva Afroamerikanca i jedan Latinoamerikanac prebačeni su u bolnicu s povredama nanijetim vatrenim oružjem, a jedna od ranjenih žena je u međuvremenu preminula, rekla je načelnica policije Šeli Cimerman na konferenciji za novinare, prenosi AP
2 komentar(a)
San Dijego, policija, Foto: Beta-AP
San Dijego, policija, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 01.05.2017. 17:48h

U pucnjavi koja se dogodila u stambenom kompleksu u američkom gradu San Dijegu, muškarac je usmrtio jednu, a ranio sedam osoba.

Policija je ubila napadača.

Napadač je identifikovan kao Piter Selis (49), a pucao je tokom rođendanske žurke kod bazena u stambenom kompleksu oko 18 sati po lokalnom vremenu, u jednoj ruci držeći pivo, a u drugoj pištolj, javljaju agencije.

Četiri Afroamerikanke, dva Afroamerikanca i jedan Latinoamerikanac prebačeni su u bolnicu s povredama nanijetim vatrenim oružjem, a jedna od ranjenih žena je u međuvremenu preminula, rekla je načelnica policije Šeli Cimerman na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Jedan muškarac je hospitalizovan nakon što je slomio ruku dok je bježao.

Policija vjeruje da je Selis, prethodno opisan kao "bijelac u šortsu", stanovao u tom kompleksu, koji se nalazi nedaleko od univerzitetske četvrti, a motivi napada za sada nisu poznati.

Istraga je u toku.

Bonus video: