Nensi Pelosi i sarkastični aplauz Trampu hit na društvenim mrežama

Tramp je sve do sinoć bio prisiljen da odloži svoj govor o stanju nacije, jer mu je Pelosi uskratila poziv u Kongres dok se ne okonča blokada vlade
5051 pregleda 1 komentar(a)

Sinoćnji govor Donalda Trampa o stanju nacije u američkom Kongresu trajao je sat i po, a jedan od zanimljivih trenutaka, koji je u formi video zapisa i fotografija počeo da se širi društvenim mrežama, bio je svakako momenat kada je predsjednica Kongresa iz redova demokrata, Nensi Pelosi, aplaudirala američkom predsjedniku.

Pelosi, koja je uz potpredsjednika SAD, Majka Pensa, sjedjela iza Trampa dok je držao govor, u jednom trenutku je ustala i sarkastično počela da mu aplaudira, ne skidajući pogled sa prvog čovjeka Bijele kuće.

"Moramo odbaciti politiku osvete, otpora i odmazde - i prigrliti beskrajni potencijal suradnje, kompromisa i zajedničkog dobra", rekao je Tramp kada mu je Pelosi počela aplaudirati sa zajedljivim smiješkom na licu. Tramp se okrenuo prema njoj, naočigled zadovoljan njenom reakcijom.

Sniak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, uz hešteg #PelosiClap.

Tramp je zbog najduže blokade vlade u američkoj istoriji sve do sinoć bio prisiljen da odloži svoj govor o stanju nacije, jer mu je Pelosi uskratila poziv u Kongres dok se blokada vlade ne okonča.

Bonus video: