Vaš pouzdaniji i sigurniji Fejsbuk

Pomoću opcije “Where you're logged in” možete se odjaviti sa svih uređaja kojima trenutno nemate pristup, bilo da se radi o računaru na poslu ili računaru s kojeg neko pokušava da vam provaliti na Fejsbuk
52 pregleda 0 komentar(a)
Fejsbuk, Facebook, Foto: Shutterstock.com
Fejsbuk, Facebook, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 06.11.2016. 16:34h

Fejsbuk zna mnogo toga o vama, a vi možda ne znate toliko o njemu. Ipak, postoje jako korisne opcije na najpopularnijoj društvenoj mreži za koje jednostavno morate da znate jer ćete se osjećati sigurnije koristeći ga.

Prva od njih pomaže vam da kontrolišete i spriječite logovanje na svoj Fejsbuknalog s tuđeg računara.

Pomoću opcije “Where you're logged in” možete se odjaviti sa svih uređaja kojima trenutno nemate pristup, bilo da se radi o računaru na poslu ili računaru s kojeg neko pokušava da vam provaliti na Fejsbuk.

Jeste li znali za Messenger.com? Ako niste, to je super varijanta korišćenja Fejsbuka na računaru ako vas zanima samo dopisivanje, a sve ostalo na Fejsbuku vas užasno nervira. Na Messener.com se možete ulogovati pomoću maila i lozinke i uživati u razgovoru bez iritirajućih statusa i selfija na naslovnici Fejsbuka.

Facebook Us nije Facebook za Amerikance. To je opcija na Fejsbuk koja prati vašu ljubavnu vezu i skuplja sve informacije na jednu stranicu. Posetite Facebook.com/us, možda ćete jednog dana plakati čitajući. (Ili smijati se.)

See less je opcija koju možete da koristite nakon raskida veze, ako ne obrišete ili blokirate bivšu ljubav. Ona se može aktivirati nakon što promijenite svoj relationship status i Fejsbuk će vam prikazivati manje statusa, fotografija i objava bivše ljubavi.

Ako ste ikada razmišljali šta će biti s vašim Fejsbukom nakon vaše smrti i užasava vas pomisao da će gomila nepoznatih ljudi postavljati RIP statuse na vaš zid, pronađite opciju Legacy koja se nalazi među Security opcijama, i odaberite prijatelja ili člana porodice koji će moći upravljati vašim profilom bez da čita vaše poruke u inboxu.

Bonus video: