M:tel: Neograničena komunikacija dvije godine za 14,99 eura

“Akcija traje do isteka zaliha. Minuti iz ove ponude ne važe za pozive ka specijalnim brojevima, kao ni za pozive dok se korisnik nalazi u romingu”
65 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 10.10.2016. 12:18h

Korisnici postpaid paketa Odaberi više 8,9 za 14,99 eura dobijaju dva telefona i postpaid kartice sa besplatnom međusobnom komunikacijom dvije godine, saopšteno je iz M:tel-a.

Telefoni u toj ponudi su Alcatel 5015D Pop 3 i Alcatel 1052.

"Ova ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Odaberi više 8,9 paketa, kojima je istekla ugovorna obaveza, a obnove je na 24 mjeseca u promotivnom period”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije je saopšteno da prilikom potpisivanja postpaid ugovora korisnik dobija dvije postpaid kartice, koje imaju besplatnu međusobnu komunikaciju u naredne dvije godine.

“Prva kartica će imati i pet hiljada minuta ka M:tel 068 mreži, neograničen Internet pristup i resurse ka ostalim mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Druga kartica je m:tel one sa mjesečnom pretplatom od nula eura”, naveli su iz M:tel-a.

Novi korisnici, kako se dodaje, plaćaju šest eura za aktivaciju postpaid usluge za prvu karticu, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna.

“Akcija traje do isteka zaliha. Minuti iz ove ponude ne važe za pozive ka specijalnim brojevima, kao ni za pozive dok se korisnik nalazi u romingu”, navodi se u saopštenju.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: