U "Vijestima" čitajte: Možda izbori i ne budu 16. oktobra; Ne bojim se ovih koje šalju na mene

Kriminalci će uvijek biti brži od onih koji ih gone, jer nemaju propisane procedure, a države moraju da poštuju procedure o međunarodnoj saradnji
56 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 26.09., Foto: Vijesti
Naslovna 26.09., Foto: Vijesti
Ažurirano: 26.09.2016. 05:23h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Možda izbori i ne budu 16. oktobra

Jedan od lidera velike koalicije "Ključ" i predsjednik SNP-a Srđan Milić rekao je da nakon oktobarskih izbora ne bi pristao da bude u vladi sa onima "koji su odgovorni za to što Crna Gora još nije država u pravom smislu te riječi".

  • Na tender idu i ribarske kućice

Vlada je na sjednici u četvrtak dala zeleno svjetlo za novi Katalog privremenih objekata na Adi Bojani, koji je prvi put naslonjen na precizna geodetska snimnanja kojima je utvrđeno da na oblama Bojane postoji više od 560 kućica, vikendica i platformi.

  • Bila je to katastrofa koja je mogla uništiti svijet

Nesreća poput one sa podmornicom K-219 od 3. oktobra a 1986. godine, u vodama Atlantskog okeana, oko 600 milja sjeveroistočno od Bermuda, morala se dogoditi prije ili kasnije. Ipak, iz te katastrofe naučene su mnoge lekcije iz sigurnosti koje se i danas primjenjuju u svijetu.

  • Ne bojim se ovih koje šalju na mene

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Dado Šćekić kazao je "Vijestima" da je napad na njega politički motivisan i da je zbog toga bezbrižan.

  • Kriminalci će uvijek biti brži od onih koji ih gone

Kriminalci će uvijek biti brži od onih koji ih gone, jer nemaju propisane procedure, a države moraju da poštuju procedure o međunarodnoj saradnji.

  • Rasprodaću sve ovce i planiram malo da putujem

Nikšićanin Vanja Koprivica - jedini nomad u Crnoj Gori, rekao je da je riješio da rasproda ovce, zatvori kofer i da se skrasi.

  • Za metar bukovih treba i 38 eura

Drva za ogrev skuplja su u odnosu na prije dvije sedmice.

Bonus video: