Danas u "Vijestima": Desetine hiljada "fantom birača"; Policiju zvao zbog glasnog smijeha i vike

Učenici trećeg razreda jutarnje smjene podgoričke Gimnazije štrajkovali su juče, a od višegodišnje prakse nijesu odustali ni nakon što im je obećano putovanje na Sajam knjiga u Beogradu
72 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 22.09., Foto: Vijesti
Naslovna 22.09., Foto: Vijesti
Ažurirano: 22.09.2016. 05:21h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Nema uslova, ali se "stekli uslovi"

Iako je prije sedam godina rekao da neće poslati ambasadora na Kosovo dok se crnogorska manjina ne uvrsti u Ustav te države, što se još nije desilo, predsjednik Filip Vujanović je promijenio mišljenje i juče primio novoimenovanog ambasadora na Kosovu Ferhata Dinošu.

  • Desetine hiljada "fantom birača"

Crnogorski birački spisak ima najmanje 35.000 takozvanih "fantom birača", za koje gotovo ne postoji šansa da će do dana parlamentarnih izbora biti izbrisani.

  • Centralnoj banci prijeti blokada

Iako je Vlada ovogodišnjim programom planirala da do kraja juna utvrdi predlog izmjena i dopuna Zakona o Centralnoj banci (CBCG) zasada nije poznato kada će izvršna vlast to uraditi. Kako mandat članovima Savjeta CBCG i guverneru ističe u naredna dva mjeseca, rad ove institucije može biti blokiran.

  • Obećani put za Beograd nije ugušio štrajk

Učenici trećeg razreda jutarnje smjene podgoričke Gimnazije štrajkovali su juče, a od višegodišnje prakse nijesu odustali ni nakon što im je obećano putovanje na Sajam knjiga u Beogradu.

  • Policiju zvao zbog glasnog smijeha i vike

Budvanin G. L. podnio je prijavu protiv trinaestogodišnje djevojčice sa smetnjama u razvoju zbog čega je, kako tvrdi majka B. R. - dijete preživjelo traumu.

  • Izbio agenta pa utekao policiji

Rožajac Senad Kalač (22) pobjegao je juče policajcima koji su ga po naredbi sudije za istragu sprovodili u bjelopoljski zatvor.

  • Dogovarali se ko će da ubije Jovana Kosaća?

Nekoliko muškaraca se među sobom dogovaralo ko će da ubije Jovana Kosaća.To proizilazi iz svjedočenja Nemanje Labana, Jelene Borovnice i Baća Bulajića, u podgoričkom Višem sudu.

  • Vlada šalje bagere na Adu Bojanu

Divlja gradnja na obalama Bojane ponovo je uzela maha, dok je Vlada odgodila usvajanje Plana privremenih objekata.

Danas uz "Vijesti" poklon dodatak "O zdravlju"

Bonus video: