Danas u "Vijestima": Crnogorka je sada bog na ratištu u Siriji; Istraga zbog "švajcaraca"

Nosilac izborne liste koalicije Demosa, URA i SNP-a biće Miodrag Lekić, lider Demosa, saznaju "Vijesti". Savez te tri partije nastupiće na izborima 16. oktobra pod nazivom "Velika koalicija - Ključ", dok će izborni slogan te tri partije glasiti "Najbolje za Crnu Goru"
0 komentar(a)
Naslovna 10.9., Foto: Vijesti
Naslovna 10.9., Foto: Vijesti
Ažurirano: 10.09.2016. 06:33h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Lekić nosilac liste koalicij "Ključ”

Nosilac izborne liste koalicije Demosa, URA i SNP-a biće Miodrag Lekić, lider Demosa, saznaju "Vijesti". Savez te tri partije nastupiće na izborima 16. oktobra pod nazivom "Velika koalicija - Ključ", dok će izborni slogan te tri partije glasiti "Najbolje za Crnu Goru".

  • Jelušić vodi listu URA, SDP i LP

Budvanski Liberali na predstojećim lokalnim izborima ne žele da zaključuju koaliciju sa DPS-om, već kako svoje partnere vide URA i SDP. Nosilac te liste, prema saznanjima “Vijesti”, biće potpredsjednica URA Božena Jelušić.

  • Istraga zbog "švajcaraca"

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet koji je u fazi vještačenja, a koji se odnosi na krivične prijave podnijete protiv odgovornih u Hipo Alpe Adria banci (sada Adiko banka) zbog kredita odboravanih sa valutnom klauzulom vezanom za švajcarski franak.

  • Gubim imovinu, pare nisam uzeo

Vukašin Labović iz Podgorice ostao je ove sedmice bez polovine kuće i poslovnih prostora u Zagoriču zbog nevraćenog i, kako tvrdi, kriminalnog kredita, od bivše Ekos banke u stečaju.

  • U školama pitaju i što ne bi smjeli

Prikupljanje socio-ekonomskih podataka o roditeljima prilikom upisa prvaka je nezakonito, ocijenio je ministar rada i socijalnog staranja Boris Marić.

  • Crnogorka je sada bog na ratištu u Siriji

Uhapšeni sirijski borac Hamid Beharović crnogorskim tajnim agentima ispričao je da ga je u tu državu odveo Podgoričanin Mirza Haklaj, "čija je žena sada bog na ratištu".

  • Sedam godina muke bez struje i vode

Porodica Bužalja živi u kući bez struje i vode u ulcinjskom naselju Štoj, stotinak metara od hotela i luksuza.

Danas uz "Vijesti" i dodatak "Art".

Bonus video: