U "Vijestima" čitajte: Sijao smrt pištoljem, automatom i nožem? Brajovića optužuje za politički pritisak

Pojava crvenouhe kornjače ugrožava postojeći živi svijet na crnogorskom primorju, upozorili su iz Crnogorskog društva ekologa (CDE)
0 komentar(a)
Naslovna 5.8., Foto: Vijesti
Naslovna 5.8., Foto: Vijesti
Ažurirano: 05.08.2016. 05:21h

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte:

  • Zakon kao alibi za zloupotrebe

Poslanik DPS-a Radovan Obradović primjer je da su linije između privatne, državne i partijske službe u državi isuviše zamagljene, saopšteno je iz Instituta alternativa.

  • Brajovića optužuje za politički pritisak

Bivši direktor Lučke uprave Mladen Lučić podnio je krivičnu prijavu protiv ministra saobraćaja i pomorstva Ivana Brajovića, zbog, kako je naveo u prijavi, nezakonitog razrješenja i političkog pritiska. To je, kako navodi, u suprotnosti sa domaćim i stranim zakonodavstvom, posebno sa preporukom EU da depolitizacija državne uprave mora biti maksimalna.

  • Atlas ne priznaje raskid za Meljine

Iz Atlas grupe su "Vijestima" saopštili da oni ne priznaju da je raskinut ugovor o privatizaciji Bolnice Meljine, kao i da će ukoliko Vlada na tome bude insistirala podnijeti tužbu.

  • Uložili do sada 18,4 miliona eura

Ukupna ulaganja turskog Global Portsa u Crnoj Gori, po završetku investicija, dostići će iznos od 29,6 miliona eura, uključujući izdvajanje za kupovinu akcija Port of Adria 2013. godine, rekao je “Vijestima” v.d. izvršnog direktora barskog preduzeća Sedat Kara.

  • Uvezena kornjača prijeti primorju

Pojava crvenouhe kornjače ugrožava postojeći živi svijet na crnogorskom primorju, upozorili su iz Crnogorskog društva ekologa (CDE).

  • Sijao smrt pištoljem, automatom i nožem?

Specijalni policijski tim uhapsio je juče 47-godišnjeg Nikšićanina Vlada Zmajevića zbog sumnje da je 1999. godine u kosovskom selu Žegra ubio sedam civila albanske nacionalnosti.

Danas uz "Vijesti" dodatak "Play".

Bonus video: