Digitalizuj.me organizuje besplatnu radionicu digitalnog marketinga

Radionica je namijenjena svima koji žele da saznaju više o planiranju i kreiranju digitalne strategije, o pripremi i distribuciji sadržaja, kao i o samoj komunikaciji na društvenim mrežama
0 komentar(a)
digitalni marketing, Foto: Shutterstock
digitalni marketing, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.02.2016. 10:57h

Digitalizuj.me, nevladina organizacija koja okuplja digitalnu zajednicu Crne Gore sa ciljem da promoviše nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, organizovaće besplatne radionice Digitalnog marketinga, počev od 16. marta, a trajaće četiri sedmice.

Digitalno poslovanje je postala digitalna stvarnost. Da bi neko postao relevantan u poslovnom svijetu, da bi ostvario željeni uticaj na klijente, poslovne partnere ili javnost, mora biti na internetu, inače nema budućnost. O tome govore sve postojeće statistike, kako u svijetu, tako i u regionu.

Dakle, od malih preduzetnika do globalnih korporacija, digitalni marketing je postao neizostavna aktivnost modernog biznisa. Takav vid oglašavanja pruža niz mogućnosti kompanijama da usko ciljaju, prate i optimizuju sve svoje marketinške aktivnosti, te da izgrade kvalitetan i ličan odnos sa korisnicima/klijentima.

Radionica je namijenjena svima koji žele da saznaju više o planiranju i kreiranju digitalne strategije, o pripremi i distribuciji sadržaja, kao i o samoj komunikaciji na društvenim mrežama. Organizatori radionice će omogućiti polaznicima koji su željni saznanja, nebitno da li su u pitanju studenti ili iskusni poslovni ljudi, da organizuju dobijeno znanje i kroz praktične primjere osmisle strategiju jedne kompanije.

Digitalizuj.me je pokrenula realizaciju radionica zbog velikog broja upita i interesovanja javnosti, ne samo iz Crne Gore, već i regiona, o mogućnostima kreiranja digitalnog sadržaja i online marketinga:

“Sve češće nas kontaktiraju kompanije da im preporučimo osobu koja će raditi na kreiranju digitalnog sadržaja i komunicirati na društvenim mrežama. Ta potražnja raste iz dana u dan, a ljudi specijalizovanih za tu oblast nema dovoljno. To je bio signal da pokrenemo priču o digitalnom marketingu, te da pomognemo svim polaznicima radionica da se osposobe za taj specifičan vid posla i steknu novo, veoma važno iskustvo, kojim će znatno unaprijediti poslovanje“, naglasila je Nataša Đukanović, predsjednica Digitalizuj.me.

Prijave počinju danas, a traju do 26. februara. Spisak polaznika će biti objavljen 04. marta. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem forme za prijavu.

Bonus video: