Vještačka inteligencija kao lični asistent

Dovoljno je samo da ubacite svoju asistentkinju Amy (sa mail adresom amy@x.ai ) u cc maila, i ona će preuzeti svu korespondenciju i zakazati sastanak, pazeći pritom na ostale obaveze i sastanke tog dana
1 komentar(a)
Asistentkinja Amy, Foto: Screenshot
Asistentkinja Amy, Foto: Screenshot
Ažurirano: 07.08.2015. 09:02h

Da li ste oduvijek željeli da imate ličnog asistenta koji bi vodio računa o vašim obavezama i sastancima? Ali zbog troškova i organizacionih poteškoća to često nije moguće. Predstavljamo vam Amy – virtuelnu sekretaricu koja će paziti da uvijek stignete tamo gdie treba.

Amy, kako piše PC Press, predstavlja projekat kompanije X.ai odnosno četiri osnivača: Alexa Poona, Denisa Mortensena, Martina Jimeneza i Matta Caseyja, koji tvrde da je ljudima dosadilo beskonačno prepisivanje nalik na ping pong prilikom ugovaranja samo jednog sastanka. Sada je dovoljno samo da ubacite svoju asistentkinju Amy (sa mail adresom amy@x.ai ) u cc maila, i ona će preuzeti svu korespondenciju i zakazati sastanak, pazeći pritom na ostale obaveze i sastanke tog dana.

Ukoliko ste zabrinuti zbog bezbjednosti i toga da će podaci o vašem kretanju i klijentima postati dostupni trećem licu, autori programa kažu da imaju sve potrebne bezbjednosne sertifikate, kao uostalom i drugi provajderi cloud usluga.

Amy je za sada besplatna, ali postoji lista čekanja na nju jer inženjeri ne uspijevaju da obrade sve postojeće zahtjeve za angažovanjem ove šarmantne gospođice. Dakle, ako ste zainteresovani, prijavite se što prie preko ovog linka.

Bonus video: