Tivat: Besplatan vajrles u Radovićima

56 pregleda 2 komentar(a)
Tivat, vajrles
Tivat, vajrles
Ažurirano: 27.07.2015. 09:30h

U sklopu projekta “Tivat Free Wi-Fi”, signalom besplatnog bežičnog interneta od od kraja prošle sedmice pokriven je centar Radovića u Krtolima.

“Na zgradi Doma kulture „Uroš Rautović” omogućeno je postavljanje konzole i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja. Korišćenje bežičnog interneta je kao i na drugim lokacijama ograničenog protoka na 256 kb/s kako bi bilo omogućeno da što veći broj korisnika istovremeno ostvaruje pristup navedenoj usluzi”, saopšteno je tim povodom iz Sekretarijat za informacione sisteme i zajedničke poslove Opštine Tivat.

Od ranije su aktivne lokacije na kojima se mođe kosristiti bepslatni signal bežičnog interneta Aerodrom Tivat, glavna autobuska stanica, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, Trg magnolija, SMŠ “Mladost”, šetališno-kupališna zona od Porto Montenegra do ponte Seljanova, plaža ponta Seljanova, šetališno kupališna zona od plaže Wai-Kiki do parka pored hotela “Kamelija” i šetališno kupališna zona od crkve Sv. Roka u Donjoj Lastvi do plaže Bašića.

Bonus video: