JEDINSTVEN DIZAJN I VRHUNSKE PERFORMANSE

Samsung S6 i S6 Edge u ponudi Telekoma

2 komentar(a)
Telekom Samsung, Foto: Telekom
Telekom Samsung, Foto: Telekom
Ažurirano: 15.02.2019. 09:50h

Uređaji Samsung S6 i Samsung S6 Edge, od danas su u ponudi Telekoma.

Na promociji u podgoričkom Hard Rock Cafe-u je saopšteno da su ovi uređaji prvi put predstavljeni na Svjetskom kongresu mobilne telefonije početkom marta u Barseloni, gdje su izazvali su veliku pažnju javnosti, prije svega zbog jedinstvenog spoja dizajna i vrhunskih performansi.

Samsung S6 i S6 EDGE opremljeni su izuzetno čvrstim Gorilla Glass 4 staklom čija je debljina samo 0,4 mm, što omogućava izradu vrlo tankih uređaja. Modeli imaju Quad HD Super AMOLED ekran veličine 5.1 inča, rezolucije 2560 x 1440 piksela. Brojna testiranja pokazala su da ovi uređaji imaju najjasnije boje od svih smartfona ili tableta na tržištu, najmanje odbljeska pri jakom svjetlu i najbolji kontrast.

Uređaji imaju dvije kamere, zadnju od 16 megapiksela i prednju od 5 megapiksela. Prednja (selfie) kamera omogućava fotografije bez zamagljivanja uz veći auto fokus. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije pružaju vrhunski kvalitet slike čak i u mraku.

S ugrađenom tehnologijom za bežično punjenje WPC i PMA, S6 i S6 EDGE postavljaju standard u industriji univerzalnog bežičnog punjenja. Kompatibilni su sa svakim bežičnim punjačem na tržištu, koji podržava standarde WPC i PMA. Omogućavaju i izuzetno brzo punjenje preko kabla, čak do 1,5 put brže u poređenju sa prethodnim modelom S5. Nakon samo 10 minuta punjenja, S6 i S6 EDGE mogu raditi i do četiri sata. Novi memorijski sistem i flash memorija UFS 2.0 osiguravaju snažnije performanse i veće brzine memorije uz manju potrošnju energije.

Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge dostupni su za jednokratno plaćanje, a mogu se kupiti i na 24 rate, uz mjesečni iznos od 31,9 eura, odnosno 36,9 eura.