Pick’n’play dostupan i ADSL, Extra TV i Extra Trio korisnicima

Da bi pristupili portalu, dovoljno je da se korisnici registruju na portal i dobijaju pristup milionima pjesama domaćih i svjetskih izvođača
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2013. 12:15h

Muzički portal pick’n’play od danas je, osim korisnicima NRG pripejd tarife, dostupan i ADSL, Extra TV i Extra Trio korisnicima, koji besplatno mogu pristupiti portalu u promotivnom periodu do 15.maja, saopšteno je iz Crnogorskog telekoma.

Da bi pristupili portalu, dovoljno je da se korisnici registruju na portal i dobijaju pristup milionima pjesama domaćih i svjetskih izvođača.

Extra TV i Extra Trio korisnici prilikom registracije koriste Extra TV lozinku koju mogu dobiti preko Extra TV-a (Meni/Servisi fiksne telefonije/Extra TV lozinka). ADSL korisnici za registraciju koriste WebMax e-mail adresu i lozinku za svoj ADSL nalog.

Na sajtu se mogu pretražiti pojedinačne pjesme ili izvođači, odabrati neka od žanrovskih radio stanica ili top liste pjesama koje priprema autorski tim portala. Korisnici takođe mogu napraviti radio stanicu po svom ukusu: dovoljno je da izaberu dva izvođača, a na portalu će biti ponuđen neograničen spisak pjesama odabranih i slicnih izvođača.

Portalu se pristupa preko weba ili telefona sa Android i iOS operativnim sistemom. Muzika se može slušati preko mobilnog telefona, a aplikacije se mogu pronaći u Google Play Storeu za Android ili App Storeu za iPhone. Za slušanje muzike putem mobilne mreže se preporučuje korišćenje neke od Telekomovih opcija za internet na mobilnom telefonu.

"Korisnici NRG tarife, do 24. decembra imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje automobil Mini One. Dovoljno je da se registruju na portal pick’n’play i prijave za nagradnu igru slanjem SMS-a sa tekstom MINI na 1467. Izvlačenje dobitnika se organizuje 26. decembra, a pravila nagradne igre se mogu naći na sajtu www.telekom.me", podsjećaju iz kompanije.

Bonus video: