Podgorica: "Pauk" ne diže kad kolega svrati u kafanu

Čitalac "Vijesti" tvrdi da komunalni policajci nijesu željeli da uklone nepropisno parkirani automobil, već su telefonom pozvali kolegu kako bi ga preparkirao
295 pregleda 10 komentar(a)
Komunalna policija vozilo, Foto: Čitalac reporter
Komunalna policija vozilo, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 05.12.2013. 19:06h

Vozilo Komunalne policije prije dva dana bilo je nepropisno parkirano, a čitalac “Vijesti” tvrdi da inspektor nije želio da pomoću vozila “pauk” ukloni automobil.

Na fotografiji čitaoca, koji je insistirao na anonimnosti, vidi se automobil sa napisom “Komunalna policija”, registarskih oznaka PG-DB887, parkiran na trotoaru ispred kafane “Lovac”.

Čitalac koji je “Vijestima” poslao fotografiju tvrdi da je komunalni policajac nepropisno parkirao automobil i sa dvije žene ušao u kafanu, nakon čega su građani ubrzo pozvali “pauka”.

"Iz vozila je izašao službenik komunalne policije u pratnji dvije dame, koji su se zajedno uputili u pomenutu kafanu. Nakon što su se smjestili, ovjekovječen je simpatični momenat, da bi nakon toga neko od građana pozvao komunalnu policiju da uklone nepropisno parkirano auto, bez objašnjenja o kom autu je riječ", pojasnio je čitalac.

On tvrdi da komunalni policajci, nakon dolaska na lice mjesta, nijesu željeli da uklone nepropisno parkirani automobil, već su telefonom pozvali kolegu kako bi ga preparkirao.

Načelnik Komunalne policije Goran Janković nije odgovorio na pitanja “Vijesti”, između ostalih i na to da li će neko eventualno odgovarati zbog nepropisnog parkiranja, ali i gledanja kroz prste kolegi.

Kazna za nepropisno parkiranje iznosi 60 eura, a još 65 platiće svako čije vozilo podigne “pauk”.

Bonus video: