Autori projekta TourVia.me osvojili kartu za Krakov

Pobjednička ekipa će uskoro otići na program WARP - intenzivni kurs za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope
73 pregleda 0 komentar(a)
TourVia, Foto: Screenshot
TourVia, Foto: Screenshot
Ažurirano: 16.11.2013. 10:05h

Projekat TourVia.Me, po odluci žirija, osvojio je prvo mjesto na takmičenju “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”, saopšteno je iz Crnogorskog telekom, kompanije koja je, u saradnji sa NVO Digitalizuj.me, organizovala takmičenje mladih inovatora.

TourVia.Me je web servis koji na izuzetno jednostavan i inventivan način pruža informacije vezane za putovanja i turističke destinacije. Ova usluga će omogućiti korisnicima da na jednom mjestu dobiju raznovrsne informacije o organizovanim turističkim turama i pratećim programima, bilo gdje u svijetu. Autori ove biznis ideje su Bojan Ćinćur, Dražen Žujović, Miloš Mrdović i Miroslav Boljević.

Pobjednička ekipa će uskoro otići na program WARP - intenzivni kurs za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope. WARP program se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra, u organizaciji njemačkog biznis inkubatora Hubraum.

Hubraum preko Telekoma pruža podršku mladim preduzetnicima iz Crne Gore a za pojedinačne projekte će biti izdvojeno od 10 do 80 hiljada eura. Jedna od kancelarija Hubrauma, sa sjedištem u Krakovu, nudi podršku mladim preduzetnicima iz zemalja Centralne i Istočne Evrope čime je omogućena i direktna podrška crnogorskim inovatorima.

Na takmičenju mladih inovatora, uz pobjednički tim, svoje ideje predstavilo još šest timova iz Crne Gore.

Bonus video: