Prva društvena mreža za potrošače u svijetu dolazi iz Hrvatske

Korisnici imaju mogućnost da ocjenjuju proizvode, događaje i osobe, i traže i kreiraju preporuke o kupovini određenih proizvoda ili usluga
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.07.2013. 10:30h

Velikom broju društvenih mreža širom svijeta, juče se pridružila prva društvena mreža za potrošače na svijetu - Yoomloo.

Specifičnost Yoomloo mreže je u činjenici da je riječ o hrvatskom proizvodu koji izlazi i na globalno tržište, kažu njeni idejni tvorci.

Za razliku od drugih društvenih mreža čiji je fokus na online komunikaciji sa postojećim i novim prijateljima, Yoomloo mreža povezuje potrošače i njihove omiljene brendove, piše Poslovni.hr.

Pristup mreži je potpuno besplatan, a svaka aktivnost na mreži se nagrađuje, pa će Yoomloo mreža pružiti svojim korisnicima i aktivno učešće u društveno korisnim kampanjama na svakodnevnoj bazi.

Korisnici imaju i mogućnost da ocjenjuju proizvode, događaje i osobe, i traže i kreiraju preporuke o kupovini određenih proizvoda ili usluga.

"Naš je cilj da dokažemo da i mala Hrvatska može da iznjedri globalno atraktivan projekat koji pruža jasan benefit svojim korisnicima i ima društveno korisnu, humanitarnu komponentu. Humanitarna komponenta Yoomloo mreže je još u pripremi, ali je naš imperativ da što prije bude aktivna jer smatramo da će donijeti potpuno nove mogućnosti u humanitarnom angažmanu zajednice i pojedinaca" kaže Marijana Mešić, direktor Yoomloo Hrvatska.

Bonus video: