Studentima Mediterana besplatno korišćenje Offica 365

Svaki student će, osim e–mail adrese, imati na rasploaganju kalendar kontakte u cloud-um, instant poruke, mogućnost audio i video poziva...
1 komentar(a)
Mediteran, Microsoft, Foto: MAMA
Mediteran, Microsoft, Foto: MAMA
Ažurirano: 19.03.2013. 13:42h

Kompanija Microsoft i Univerzitet „Mediteran“, potpisali su u Memorandum o saglasnosti, kojim će biti omogućeno besplatno korišćenje Offica 365 svim studentima tog Univerziteta.

Kako su saopštili sa tog univerziteta, svaki student će, osim e–mail adrese sa 25 gigabajta prostora zaštićenih od virusa i spama, imati na rasploaganju kalendar kontakte u cloud-um, instant poruke, mogućnost audio i video poziva i web konferencije.

Generalni menadžer Microsofta u 24 zemlje Centralno Istočne Evrope Takuja Hirano naglasio je da ta kompanije vjeruje u studente i u njih investira. On je dodao da taj softver obezbjeđuje način komunikacije i međusobno povezivanje, a koristi ga oko 50 miliona studenata širom svijeta.

„Studenti moraju biti više od običnih korisnika. Oni trebaju biti kreatori i moraju znati kako komunicirati i sarađivati sa drugima, onako kako to rade svugdje u svijetu“, kazao je rektor Meditarana Slobodan Backović.

Bonus video: