Huawei planira da otvori kancelariju na Cetinju

Inicijativa je, prije svega, motivisana izuzetno povoljnim poslovnim ambijentom koji nudi crnogorska Prijestonica
5 komentar(a)
Huawei, Foto: Prijestonica Cetinje
Huawei, Foto: Prijestonica Cetinje
Ažurirano: 07.03.2013. 16:45h

Generalni direktor kompanije "Huawei" za Crnu Goru i Srbiju Sam Shaozhenming, boravio je na Cetinju, gdje je sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem razgovarao o potencijalnom uspostavljanju saradnje Cetinja i te kompanije, najveće svjetske telekomunikacione korporacije.

Shaozhenming je Bogdanovića upoznao sa namjerom kompanije „Huawei“ da na Cetinju uspostavi kancelariju za Crnu Goru. On je dodao kako je ta inicijativa, prije svega, motivisana izuzetno povoljnim poslovnim ambijentom koji nudi crnogorska Prijestonica, ali i izuzetnom dosadašnjom saradnjom sa lokalnom upravom.

Tokom razgovora, više riječi bilo je i o mogućem otvaranju "experience zone" kompanije „Huawei“ u budućem višenamjenskom kompleksu MACCOC, što bi – kako je naglašeno – rezultiralo znatnim benefitima, kako za grad, tako i za ovaj brend.

Među temama sastanka bilo je i riječi o podršci kompanije „Huawei“ jačanju kapaciteta Biznis centra Cetinje kroz primjenu tehnologije i opreme ovog poznatog svjetskog brenda, čime bi taj organ svoj rad obavljao na znatno savremeniji i efikasniji način.

Bonus video: