Aplikacija "Kresnite se sa prijateljima" došla do 20.000 korisnika

Aplikaciju je osmislila grupa studenata iz Kalifornije, koji su izjavili da seksu treba pristupati otvoreno i bez oklijevanja
53 pregleda 0 komentar(a)
Fejsbuk, Foto: Facebook
Fejsbuk, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.02.2013. 16:59h

Nova Fejsbuk aplikacija "Kresnite se sa prijateljima" (Bang Your Friends) stekla je čak 20.000 korisnika za samo četiri dana. Autori ove aplikacije tvrde da preko nje možete brzo i lako pronaći partnera za seks putem društvene mreže.

"Realno, svi bi radije preskočili ćaskanje i odmah prešli na seks"

Aplikacija omogućava korisnicima Fejsbuka da se sa virtuelnim prijateljima povežu na drugačiji način, kao i da opciji "bockanja" (poke) daju novu dimenziju.

Funkcioniše tako što birate sa kojim prijateljima biste voleli da spavate i zatim označavate njihove fotografije. Ako druga strana takođe označi vašu sliku, odnosno ako je interesovanje obostrano, Fejsbuk će oboje obavijestiti. Ako druga strana nije zainteresovana, vaš zahtjev nikada neće biti otkriven.

Aplikaciju je osmislila grupa studenata iz Kalifornije, koji su izjavili da seksu treba pristupati otvoreno i bez oklijevanja.

"Ideja je nastala jedne večeri kada smo razgovarali o tome koliko je koncept onlajn zabavljanja pogrešan. Realno, svi bi radije preskočili ćaskanje i odmah prešli na seks", kažu kreatori aplikacije.

Bonus video: