Budi u trendu, šalji elektronsku čestitku i sa FB stranice Vijesti

Kad budete sigurni da ste izabrali pravu čestitku, unijeli željeni tekst, spisak primalaca, vaša čestitka je spremna za slanje
420 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 30.12.2012. 11:02h

Zaboravite gužve u saobraćaju i obilaske trgovina u potrazi za čestitkama. Ako vaši prijatelji, članovi porodice, kolege, koriste internet, onda preporučujemo da uštedite novac i vrijeme i na internetu kreirate elektronske novogodišnje čestitke za samo nekoliko minuta.

Elektronske čestitke možete napraviti na velikom broju internet lokacija, a najbolje od svega je to što je većina besplatna.

Da biste kreirali elektronsku čestitku, prije svega izaberite lokaciju. Možete probati na nekoj od ovih:

Nakon što izaberete neku od ponuđenih ili lokaciju po izboru (pokušajte na Google.com, gdje ćete u polje pretrage unijeti ključnu riječ ecards), ukoliko je to neophodno, registrujte nalog. Neke internet lokacije na kojima je neophodna registracija zahtijevaju da unesete validnu e-mail adresu, na koju vam, zapravo, šalje poruku kojom ćete zaokružiti proces registracije.

Sad kad ste registrovan član lokacije za izradu elektronskih čestitki, prijavite se i igra može da počne!

U mnoštvu ponuđenih kategorija izaberite onu koja se odnosi na Novu godinu. Jasno, isti servis možete da koristite i kasnije, za druge prilike - rođendane, čestitke rođenja djeteta, vjenčanja, da biste poslali poruku voljenoj osobi, prijateljima...

Nakon izbora čestitke, unesite željeni tekst, te e-mail adresu osobe ili više njih kojima planirate da je pošaljete.

Prije nego potvrdite opciju za slanje, provjerite da li ste pravilno unijeli tekst čestitke. Neće vam sigurno niko zamjeriti ako i napravite neku grešku, ali... nema razloga ni da šaljete čestitku sa greškom.

Prilog TV Vijesti: Ljubica Milićević

Kad budete sigurni da ste izabrali pravu čestitku, unijeli željeni tekst, spisak primalaca, vaša čestitka je spremna za slanje. Danas mnogo lokacija na kojima možete da kreirate e-čestitke omogućavaju da ih, umjesto mailom, podijelite sa prijateljima na Facebooku. Na vama je da izaberete.

Koristite stranicu Vijesti

Ako ste korisnik Fejsbuk društvene mreže, čestitku možete poslati i putem aplikacije Pošalji čestitku sa Fejsbuk stranice “Vijesti”.

Dovoljno je da, ako već niste, lajkujete stranicu www.fb.me/vijesti.me i sa liste dostupnih aplikacija na stranici “Vijesti” izaberete aplikaciju Čestitka, i to je to!

Među ponuđenim čestitkama izaberite onu koja vam se najviše dopada, unesite poruku, svoje želje za Novu godinu i podijelite čestitku - ili postavljanjem na vaš Timeline, ili sa liste Facebook prijatelja izaberite one kojima želite da čestitka bude poslata.

Bonus video: