iPhone 5 u prodaji od 14. decembra

iPhone 5 će biti dostupan po cijeni od 199 eura za 16GB model i 299 eura za 32GB model, u T Centrima i preko sajta www.telekom.me
6 komentar(a)
iPhone 5, Foto: Engadget.com
iPhone 5, Foto: Engadget.com
Ažurirano: 07.12.2012. 10:48h

Telekom je najavio da će od 14. decembra ponuditi niz tarifnih modela prilagođenih potrebama iPhone korisnika u Crnoj Gori.

iPhone 5 će biti dostupan po cijeni od 199 eura za 16GB model i 299 eura za 32GB model, u T Centrima i preko sajta www.telekom.me.

iPhone 4 će koštati 9 eura za 8GB model, a iPhone 4S biće dostupan po cijeni od 99 eura.

Korisnici mogu rezervisati iPhone 5 16GB model, od danas, na sajtu www.telekom.me.

"iPhone 5 dolazi sa iOS 6, do sada najnaprednijim mobilnim operativnim sistemom. To je do sada najtanji i najlakši iPhone, potpuno je redizajniran i ima novi 4-inčni Retina ™ ekran; Apple dizajnirani А6 čip sa munjevitim performansima i ultrabrzi wireless –a uz sve to i bateriju sa još dužim vijekom trajanja", saopšteno je iz Telekoma.

"Zadovoljstvo nam je da najavimo da će iPhone 5 biti dostupan korisnicima Telekoma u Crnoj Gori. Pored toga što nudimo vrhunski kvalitet mreže i tarife prilagođene potrebama korisnika, još jednom smo pokazali da ekskluzivni i inovativni uređaji nastavljaju da igraju važnu ulogu u našoj ponudi", rekao je Milija Zeković, direktor Prodaje Telekoma.

Bonus video: