Play Media Day 03 ponudio kvalitetan program

Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske bio je središte predavanja, radionica i panela, više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka
0 komentar(a)
play media day 03, Foto: Facebook.com/playmediaday
play media day 03, Foto: Facebook.com/playmediaday
Ažurirano: 09.06.2018. 15:24h

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, okupio je 8. juna u Banjaluci više od 500 predstavnika medija, kompanija, kreativnih agencija, institucija, ali i mnogobrojnih studenata, koji su u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske pratili predavanja, radionice i panele, više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka.

Lokacija Muzeja savremene umjetnosti RS, na jedan dan se pretvorila u kreativnu oazu, ispunjenu biljem i drvećem, koje je udahnulo novi život u jednu od najljepših građevina u centru Banjaluke. Edukacija, druženje, povezivanje i uspostavljanje novih poslovnih saradnji i ove godine su bili neizostavan dio događaja. Pored konferencijskih planeta Uran, Merkur i Jupiter, planeta Venera, kraljica druženja i zabave je bio prostor posvećen upravo kreiranju novih kontakata, prijateljstava i uspomena. Grad Banjaluka je još jednom dokazala da je odličan domaćin i oduševila posjetioce koji su po prvi put posjetili grad na Vrbasu.

Mnogobrojne interaktivne zone ponudile su mnoštvo sadržaja. Bilo da ste poželjeli otići u virtuelnu stvarnost, isprobati novu šminku ili zabilježiti uspomene u kreativnim foto kabinama, ali i odmoriti se u zanimljivim chill out zonama uz najbolju muziku i osvježenje, dobra zabava je bila zagarantovana.

Najsrećniji posjetioci osvojili su mnogobrojne poklone i nagrade, te sa događaja otišli sa još većim osmijehom na licu. Nakon predavanja, panela i radionica, posjetioci su nastavili da se druže i zabavljaju na party-ju do ranih jutarnjih sati, uz energičan nastup kraljeva MASH UP-a, beogradskog benda SIZIP. Mnogobrojni posjetioci iz regiona i inostranstva iskoristili su svoj boravak tokom vikenda za obilazak turističkih i kulturnih destinacija Banjaluke i njene okoline.

Bonus video: