Dajbabe: Prugu prelaze na rizik ili izađu iz vozila da provjere ide li voz

"Dešavalo se da dođe do saobraćajnih nezgoda, a prije nekoliko dana je zamalo izbjegnut udes za kada je slučajni prolaznik uspio da upozori vozača da nailazi voz"
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.07.2012. 07:47h

Šinski prelaz koji u podgoričkom naselju Zelenika, spaja Ulicu Simona Ivanova sa Manastirskom ulicom je nepregledan i predstavlja ozbiljan problem za mještane i druge koji prolaze tuda, piše čitalac "Vijesti".

Riječ je o pruzi koja ide za Kombinat aluminijuma i nema nikakve signalizacije.

"Da problem bude veći, pruga je zarasla u ogromno zelenilo od kog je bukvalno nemoguće vidjeti da li nailazi voz ili ne osim ako se izađe iz vozila i provjeri ili ako je neko spreman da rizikuje naslijepo", navodi čitalac Željko Janković u dopisu redakciji.

Tuda, dodaje on, dnevno voz prođe više puta, čai i do deset.

"Dešavalo se da dođe do saobraćajnih nezgoda, a prije nekoliko dana je zamalo izbjegnut udes za kada je slučajni prolaznik uspio da upozori vozača da nailazi voz".

U ljetnjem periodu, tim dijelom je povećana frekvencija saobraćaja, navodi čitalac, je veliki broj turista dolazi u obilazak Manastira Dajbabe.

Ako imate i i vi sličnu priču, pošaljite je redakciji Vijesti, sa osnovnim informacijama, na reporter@vijesti.me ili portal@vijesti.me, putem naše Facebook stranice ili Vijesti Twitter profila.

Galerija

Bonus video: