Sve na jednom mjestu: Sajt crnogorskih sajtova

AUtori žele da u nedostatku sajtova slične sadržine i koncepcije, obogate Internet kvalitetnom bazom linkova sortiranih prema grupama i djelatnostima
829 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2012. 14:21h

Crnogorski sajtovi na jednom mjestu, to je ukratko opis lokacije memreza.me koju su pokrenuli autori sajta namijenjenog Srbiji i prostoru bivše Jugoslavije koji postoji već deset godina (dostupan na domenima yumreza.info, yumreza.net, beogradmreza.com i rsmreza.in.rs).

Iza čitave priče stoji grupa entuzijasta čija je želja da, u nedostatku sajtova slične sadržine i koncepcije, obogate Internet kvalitetnom bazom linkova sortiranih prema grupama i djelatnostima, za svoje, a kasnije i potrebe drugih.

Autori, kako navode na sajtu, dosadašnjim radom nastoje da posebno promovišu interesantne i autentične sajtove od koristi za što šire društvene grupe i sajtove sa kulturnim, obrazovnim i humanitarnim sadržajima.

Osim sajta za Srbiju i bivšu Jugoslaviju, te specijalizovanog sajta za Crnu Goru, isti autori su pokrenuli i specijalizovane sajtove za Bosnu i Hercegovinu (www.bamreza.info) i Makedoniju (www.mkmreza.info), te sajt specijalizovan za svijet na web adresi www.topworldsites.info.

Bonus video: