Nazdravlje.me, crnogorski portal o zdravim stilovima života

Portal Nazdravlje.me okuplja stručan tim saradnika, specijalista u različitim oblastima medicine, koji odgovaraju na pitanja posjetilaca
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2012. 12:26h

Nazdravlje.me je specijalizovani portal o zdravlju i zdravim stilovima života, namijenjen svima koji žele da žive kvalitetno i informišu se o aktuelnostima u oblasti zdravstva, rekreacije i prevenciji bolesti.

"Sadržajem portala nastojimo da obuhvatimo cjelokupno ljudsko zdravlje, pružimo kvalitetne, korisne i pravovremene informacije, i što je najvažnije, ojačamo svijest posjetilaca o potrebi njegovanja i brige o zdravlju i značaju prevencije kao važnog preduslova zdravog života“, navodi se u saopštenju osnivača, kompanije Represent.co.me.

Osim toga, cilj osnivača je da budu i medijator između ljekara i građana, olakšaju i ubrzaju njihovu interakciju, ponude kvalitetan i sveobuhvatan web servis građanima i postanu nezamjenjiv i pouzdan izvor znanja i informacija.

Portal Nazdravlje.me, kako je saopšteno, okuplja stručan tim saradnika, specijalista u različitim oblastima medicine (ginekologija, fizikalna medicina, opšta medicina, kozmetologija, vantjelesna oplodnja, pedijatrija...), koji odgovaraju na pitanja posjetilaca.

"Na stranicama portala Nazdravlje.me posjetioci mogu naći korisne i pravovremene informacije o zdravoj ishrani, značaju fizičke aktivnosti, prevenciji bolesti, vaspitanju djece i njihovom odrastanju, ali i zanimljive autorske tekstove o alternativnoj medicini i aktuelnim problemima koji pogađaju crnogorsko društvo."

Bonus video: