Novi iPad u Crnu Goru kasni zbog sanacije puteva i tunela

iCentar će, zbog novonastale situacije, biti otvoren tokom prvomajskih praznika i na taj način omogućiti svim ljubiteljima Applea da dođu, vide i probaju novi iPad
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2012. 14:03h

Umjesto od danas, kako je ranije najavljeno iz kompanije Apple, novi iPad će korisnicima u Crnoj Gori biti dostupan tek od ponedjeljka, navedeno je na sajtu iCentra, zvaničnog zastupnika američkog proizvođača.

„Zbog trenutne situacije na putevima Crne Gore, predstavljanje novog iPada će biti odloženo za ponedjeljak u 17 sati“, navodi se na sajtu iCentra.

Razlog za kašnjenje novog iPada su sanacije puteva i tunela na sjeveru.

„Nažalost, ne postoji ni teorijska šansa da novi iPadi uđu u Crnu Goru, i budu predstavljeni danas, već zbog kompletne situacije, predstavljanje mora biti odloženo za ponedjeljak u 17 sati. iCentar je pokušao da na pravi način, u skladu sa svim procedurama i pravilima Applea, zvanično predstavi i započne prodaju novog iPada u Crnoj Gori, ali ipak prije ponedjeljka to neće biti moguće“, dodaje se na stranici zvaničnog zastupnika Applea.

iCentar će, zbog novonastale situacije, biti otvoren tokom prvomajskih praznika i na taj način omogućiti svim ljubiteljima Applea da dođu, vide i probaju novi iPad.

Novi iPad postoji u verziji sa podrškom za WiFi i WiFi i 4G mreže. U skladu sa tim, te kapacitetima uređaja, su formirane i cijene.

Tako iPad sa WiFi podrškom kapaciteta 16 GB košta 479 eura, 32 GB – 579 eura, te iPad kapaciteta 64 GB 679 eura.

Novi iPad je danas, osim što je trebalo da bude dostupan u Crnoj Gori, dostupan u Kolumbiji, Estoniji, Indiji, Izraelu, Latviji, Južnoj Africi i na Tajlandu.

Bonus video: