IT skup na Žabljaku se održava uprkos snijegu

Na IT skupu će biti organizovana predavanja i rasprave o trendovima razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u svijetu, kao i aktuelnim zbivanjima iz ove oblasti u Crnoj Gori
87 pregleda 0 komentar(a)
IT Žabljak, Foto: It.ac.me
IT Žabljak, Foto: It.ac.me
Ažurirano: 14.02.2012. 13:54h

Naučno-stručni skup Informacione tehnologije 2012. biće održan u zakazanom terminu bez obzira na vremenske uslove. Organizator skupa će obezbijediti mogućnost virtuelnog prisustvovanja autorskim i plenarnim sesijama na konferenciji, preko sajta konferencije www.it.ac.me.

Autorima radova, koji ne budu u mogućnosti da fizički prisustvuju konferenciji, biće omogućeno da radove prezentuju pomoću sistema za video konferencije Adobe Connect.

Linkovi za pristup video sistemu će biti postavljen na sajtu konferencije, u okviru linka “Raspored sekcija”. Svaka sekcija će imati svoj link. Detaljnije informacije će biti objavljene na sajtu skupa.

Orgaizatori mole autore koji će da brane svoje radove preko video linka, da ih o tome obavijeste na mail it@ac.me bar dan prije zakazane prezentacije.

Skup je zakazan za period od 27. februara do 2.marta, a biće održan u hotelu “Planinka” na Žabljaku.

Na skupu će biti organizovana predavanja i rasprave na okruglim stolovima o trendovima razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u svijetu, kao i aktuelnim zbivanjima iz ove oblasti u Crnoj Gori.

U dogovoru sa Organizacionim odborom skupa zainteresovane institucije mogu organizovati prezentacije svojih naučno-istraživačkih, stručnih, razvojnih i proizvodnih projekata i dostignuća.

“Na Žabljaku je 'samo' 208cm snijega :) zar to nije lijepo doživjeti...”, navode u organizaciji skupa.

Bonus video: