Ko zarađuje od peronskih karata na budvanskoj stanici

Zagledam se ja u kartu, kad ne vidim niđe cijenu koju sam platio, nema naveden ni PDV koji sam platio, navodi čitalac
192 pregleda 0 komentar(a)
peronska karta, Merkur, Budva, Foto: Čitalac reporter
peronska karta, Merkur, Budva, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 06.12.2011. 09:25h

Dok je čekao da stigne autobus iz Novog Sada, kako bi preuzeo pošiljku koju mu je prijatelj poslao, čitaoca Vijesti je osoblje autobuske stanice Merkur u Budvi zamolilo da kupi peronsku kartu.

Drugačije, kao što je to slučaj i na podgoričkoj stanici, ne bi mogao da uđe na dio stanice gdje su parkirani autobusi. "Da ne bih mnogo raspravljao i ulazio u polemiku sa dotičnim radnicima, kupim ja peronsku koja košta nevjerovatnih 1.00 euro. Platim ja uredno iako znam da za toliko novca mogu da kupim dvoje dnevnih novina (Vijesti, Dan), a ušao sam samo na minut da uzmem paketić… Cijena karte do Cetinja košta tri eura, a peronska 1 euro. Nije to poenta price... Zagledam se ja u kartu, kad ne vidim niđe cijenu koju sam platio, nema naveden ni PDV koji sam platio. Postavlja se pitanje koliko peronskih karata je prodato na ovaj način i kome ide zarada od prodatih peronskih karata", navodi čitalac Vijesti u dopisu.

"Zašto neko od nadležnih institucija nije preduzeo ništa po ovom pitanju? Gdje je PDV – moj novac i novac svih nas", pita on.

Bonus video: