Idealshopping.me: Prvi on-line fashion outlet u Crnoj Gori

Naručena roba se isporučuje na kućnu adresu, uz plaćanje pouzećem. Isporuka je besplatna, a rok dostave robe je 15 dana
95 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2011. 10:19h

Na lokaciji Idealshopping.me, otvoren je prvi on-line fashion outlet u Crnoj Gori, saopšteno je iz Crnogorskog telekoma.

Ideasshopping.me omogućava ljubiteljima on-line kupovine da trguju garderobu i obuću najpoznatijih svjetskih brendova. Prema navodima kompanije, u ponudi je preko 60.000 artikala.

Da bi mogao da kupi robu sa tog portala, kupac mora biti registrovan. Nakon registracije, kupac pregleda sadržaj portala, odnosno ponudu i bira proizvode, koje, ukoliko želi da kupi, dodaje u korpu za kupovinu.

Nakon potvrde o kupovini, korisnik će narudžbu dobiti na e-mail koji je ostavljen tokom procesa registracije naloga.

Naručena roba se isporučuje na kućnu adresu, uz plaćanje pouzećem. Isporuka je besplatna, a rok dostave robe je 15 dana. Kupac ima mogućnost da vrati kupljenu robu u periodu od 24 sata.

Osim garderobe i obuće, na portalu je i bogat izbor drugih proizvoda: torbe, satovi, nakit, novčanici, kaiševi, naočare...

Portal je podijeljenna kategorije u kojima je ponuda za dame, odnosno ponuda za muškarce, a tu je i pregled specijalne ponude.

Trenutno, u kategoriji za dame, dostupno je preko 30.000 artikala, dok se u kategoriji za muškarce nalazi preko 10.000 artikala.

Crnogorski telekom je projekat Idealshopping.me realizovao u saradnji sa kompanijom Montenomaks C&L iz Herceg Novog.

Bonus video: